We krijgen de laatste tijd steeds meer vragen van mensen die in de zorg willen gaan werken. Doordat er de afgelopen maanden veel positieve aandacht is voor deze mooie beroepsgroep overwegen meer mensen een carrière in de zorg. Daarom vertellen we je in deze blog meer over wat je precies nodig hebt voor jouw droombaan in de zorg. Of je nu al werkzaam bent in de zorg, of je er slechts nog van droomt.

Passie voor de zorg

Het allerbelangrijkste voor een droombaan in de zorg is passie. Welke baan je ook ambieert, het is overal hard werken. Dat is helemaal niet erg, zolang je hart maar bij de zorg ligt. Alleen als je het oprecht leuk vindt om voor mensen te zorgen is de zorg voor jou weggelegd. Wil je dit onderzoeken? Probeer eens of je een dagje mee kunt lopen bij een zorgorganisatie. Dan ontdek je of de zorg iets voor jou is.

De juiste opleiding

Ben je opgeleid voor verpleegkundige, maar wil je liever ambulant begeleider worden? Of ben je helemaal niet opgeleid voor de zorg? Dan zul je eerst de juiste opleiding moeten volgen. Bij veel opleidingen is het mogelijk om een werk-leertraject te volgen. Dan kun je direct aan het werk voor een leerlingsalaris en ga je een keer per week naar school. Kun je wel wat hulp gebruiken bij het vinden van de beste opleiding voor jouw ambities? Wij kunnen je daar wellicht meer over vertellen! Door onze ervaring in de branche weten wij aan welke opleidingen het meeste behoefte is binnen de zorg. Met deze kennis kun je een opleiding kiezen die je gegarandeerd een baan oplevert.

Een goede werkgever

Je werkplezier in de zorg hangt in grote mate af van de plek waar je werkt. Daarom bemiddelt Allroundcare in de leukste functies in de zorg. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de zorg? Neem dan contact met ons op. Wij hebben een groot netwerk van zorgorganisaties die op zoek zijn naar personeel. Samen met jou brengen we in kaart waar jouw talenten en interesses liggen. Vervolgens gaan wij op zoek naar een leuke (tijdelijke) uitdaging bij een zorgorganisatie bij jou in de buurt. Wil je liever werken als zelfstandige? Ook voor zzp’ers kunnen wij bemiddelen. Als zzp’er kan het lastiger zijn om een opdrachtgever te vinden. Hier wil je niet teveel tijd aan kwijt zijn. Daarom helpen wij je graag om een interessante opdrachtgever te vinden.